Kirjaudu sisään    |    Luo tili
My Cart:  0 Item(s)

Ryhmät

Millet Couloir T-shirt L/s Pitkähihaiset Tech-paitapuserot Bright Orange Miesten Vaatteet,Millet paitapuserot,Ilmaisen toimituksen

€54.00  €27.00Säästä: 50%
  • Malli: Millet 005136
  • 7390 Kpl varastossa
  • Millet Couloir T-shirt L/s Pitkähihaiset Tech-paitapuserot Bright Orange Miesten Vaatteet,Millet paitapuserot,Ilmaisen toimituksen

Valitse:Määrä

Millet Couloir T-shirt L/s Pitkähihaiset Tech-paitapuserot Bright Orange Miesten Vaatteet,Millet paitapuserot,Ilmaisen toimituksen_checkout
millet naisten takit Millet Miesten vaatteet Pitkähihaiset tech-paitapuserot , Millet Couloir T-shirt L/s Pitkähihaiset Tech-paitapuserot Bright Orange Miesten Vaatteet,Millet paitapuserot,Ilmaisen toimituksen Millet talvitakit,virallinen jälleenmyyjä
Pitkähihainen freeride lifestyle T paita resort after ski. Radical grafiikka Millet hengessä. Ratsastaa sarja.
Tekniset tiedot:
Urheilullinen leikkaus. Pyöreä kaula-aukko
Cosmic Couloir Chamonix edessä motiivi
Kankaat: 100% kierrätettyä PES
MUUT: Keskimääräinen paino: 0215 kg Regular Fit
Paino: 0,22 kg
Hoito:
Hirssi tuotteet eivät ole vain suunniteltu kestämään, ne ovat myös helppo ylläpitää. Huolellinen käyttö ja säännöllinen ylläpito takaa parhaan tuloksen irti tuotteiden ja pidentää niiden käyttöikää.
KENGÄT JA Kiipeilykengät:
Hirssi kengät tulee pestä vedellä ja käsin pehmeällä harjalla tai sienellä.
Ennen kaikkea, älä koskaan laita kengät kumpaankaan pesukone tai kuivausrumpu.
Kuivaus pitäisi tehdä luonnollisesti.
REPUT:
Hirssi reput tulee pestä vedellä ja käsin pehmeällä harjalla tai sienellä.
Ennen kaikkea, älä koskaan laita reppuun kumpaankaan pesukone tai kuivausrumpu.
Kuivaus pitäisi tehdä ulkoilmassa.
KÖYDET:
Huolehtiminen köysi on kriittinen takaamiseksi optimaalinen turvallisuus, kun sitä käytetään.
Pestä köysi, on välttämätöntä käyttää puhdasta, lämmintä vettä (lämpötila alle 30 ° C) ja ei aggressiivinen pesuainetta (kuten nestemäinen Marseille-saippua tyyppi pesuainetta tai pesuaine herkkä tekstiilit). Tarvittaessa harjaa pehmeällä harjalla.
Kuivaus pitäisi tehdä varjossa ja poissa kaikkien lämmön.
Säilytä köysi kuivassa paikassa, ulottumattomissa auringon.
MAKUUPUSSIT:
Ilma ulos Millet makuupussi säännöllisesti antaa sille takaisin hieman tuoreuden ja varmistaa laukku on täysin kuiva ennen kuin laitat sen pois.
Makuupussit, jotka eivät sisällä alas, yleiset pesu ja kuivaus ohjeita sovelletaan.
Makuupussit, jotka eivät sisällä alas, katso kohta "sisältäviä tuotteita Down" alla.
TUOTTEEN ALAS:
Käsiteltäessä sisältävien tuotteiden alas (100% tai hybridi), koneen pesu on tehty käyttäen herkkä ohjelman erityinen alas pesuainetta tai ei aggressiivinen pesuainetta, sekä tennispalloja sijoitetaan pestä estää alas tarttumasta toisiinsa. Jos on liikaa pesuainetta jäljellä, suorita huuhtelu ohjelma uudelleen itse. Älä laita tuotetta kautta pesukoneet linkous.
Kuivaus voidaan tehdä tasainen ulkoilmassa, kaatuminen tuote säännöllisesti kuivaa hyvin, tai kuivausrummun päälle herkkä ohjelma.
VAATTEET:
Hirssi vaatteet on pestä pesukoneessa 30 ° C: ssa, ja kone kuivataan matalassa lämpötilassa ohjelma. Taata optimaalinen pesu heikentämättä tuote, lähikuva kaikki tarraa, lukituskynsiä ja vetoketjut, ja löysää joustava kiristysnyörejä ennen kuin laitat vaatteet koneeseen.
Vaatteet Vedenpitävät aineet:
Tämä koskee erityisesti seuraavia aineita: Gore Tex, Polartec Neoshell, Dryedge, Windstopper, Element Shield
Sulkemisen jälkeen Velcro kiinnikkeet, vetoketjut ja lukituskynsiä, pese tuotteen 30 ° C vähän kuin aggressiivinen pesuainetta tai erityistä pesuainetta vedenpitävä materiaaleja. Jos on liikaa pesuainetta jäljellä, suorita huuhtelu ohjelma uudelleen itse. Kuivaus pitäisi tehdä ulkoilmassa tai kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
On mahdollista käyttää tietyn tuotteen uudelleen vesitiivis tuotteen tai antaa sille takaisin vettähylkivyys.
Tekniikka:
Normaali istuvuus

Millet Couloir T-Shirt L/Sa on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Millet:n tuotteita, kuten Couloir T-Shirt L/S, löydät ne omasta hiihto verkkokaupastasi Millet Tutustu heti valikoimiin! Suomi:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. Millet Tutustu heti valikoimiin! Suomi:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä hiihto varusteita Millet:lta.
Millet - Miesten vaatteet - Pitkähihaiset tech-paitapuserot,Väri: oranssi

Millet Couloir T-shirt L/s Pitkähihaiset Tech-paitapuserot Bright Orange Miesten Vaatteet,Millet paitapuserot,Ilmaisen toimituksen
Copyright © 2018 www.beverlysphotography.com. Powered by beverlysphotography.com